طرز تهیه مرغ طعم دار شده با سس کاری
با مجله اینترنتی زنان ۲۰ در یک مطلب تازه از آشپزی همراه باشید :

طرز تهیه مرغ طعم دار شده با سس کاری
مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ ها :
ران مرغ | ۶ الی ۸ عدد |
ماست | ۲۰۰ گرم |
کاری | ۲ قاشق غذاخوری |
زیره (در صورت تمایل) | ۱ قاشق غذاخوری |
سیر | ۴ حبه |
فلفل قرمز | ۱ عدد |
عسل | نصف قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
طرز تهیه مرغ طعم دار شده با سس کاری :
در ابتدا مرغ ها را با ماست، سیر، عسل و ادویه ها (فلفل، کاری، زیره و نمک) مزه دار کنید و اجازه بدهید به مدت ۱ ساعت در دمای محیط استراحت کند، سپس سینی فر را چرب کنید و در ظرف بچینید. در انتها در فر گرم شده با دمای ۱۸۰-۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ لی ۴۰ دقیقه بپزید. و ۳ الی ۵ دقیقه آخر گریل فر را روشن کنید تا طلایی شود، حتما امتحان کنید.
نکاتی برای تهیه مرغ طعم دار :
* اگر زیر موادتان را کاغذ روغنی قرار بدهید باعث می شود به ظرفتان نچسبد و خشک نشوند.
* اگر فر نداشتید می توانید آن را کباب کنید سرخ کردن باعث سفت شدن آن می شود.
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی زنان بیست آرزوی بهترینها را برای شما دارد.