طرز تهیه سوپ زرشک
با مجله اینترنتی زنان ۲۰ در یک مطلب تازه از آشپزی همراه باشید :
مواد لازم :
- سینه مرغ: ۳۰۰ گرم
- جعفری خردشده: ۱۵۰ گرم
- قارچ خردشده: ۱۰۰ گرم
- رب گوجهفرنگی: دو قاشق سوپخوری
- آرد گندم: دو قاشق سوپخوری
- آبلیمو: سه قاشق سوپخوری
- زرشک: ۲۰۰ گرم
- پیاز: یک عدد
- هویج: ۱۰۰ گرم
- سیبزمینی: ۸۰ گرم
- روغن مایع: نصف پیمانه
- نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه سوپ زرشک :
۱. پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن سرخ میکنیم.
۲. مرغ را ریز خرد کرده و داخل پیاز ریخته و تفت میدهیم.
۳. آرد را هم مقداری با مواد سرخ کرده داخل آن آب مرغ یا گوشت میریزیم.
۴. سپس هویج و سیبزمینی را نگینی خرد کرده و داخل آن ریخته و با حرارت ملایم به مدت دو ساعت میپزیم.
۵. بعد قارچ، نیمی از زرشک، نمک، فلفل و رب گوجهفرنگی را داخل سوپ ریخته وقتی سوپ جا افتاد آبلیمو و جعفری را اضافه کرده و با بقیه زرشک تزئین میکنیم .
منبع : بیتوته
امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی
مجله اینترنتی زنان بیست آرزوی بهترینها را برای شما دارد.