طرز تهیه آش گردو

آش گردو,آش

مواد لازم:

نخود و لوبیا سفید پخته 200 گرم

پیاز 2 عدد

اسفناج خرد شده 300 گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

بلغور 350 گرم

گردو نگینی شده نصف پیمانه

کشک 400 گرم

آب به میزان لازم

دنبه یک تکه کوچک

طرز تهیه:

نخود و لوبیا را با مقداری آب، نمک، ادویه و دنبه می گذاریم تا بپزد . در اواسط پخت، بلغور شسته شده و پیاز نگینی را به حبوبات اضافه می کنیم تا بپزد و با حرارت ملایم جا بیفتد . در اواخر پخت اسفناج های خرد شده را همراه گردو نگینی اضافه می کنیم. در آخر کشک را آرام آرام به آش اضافه می کنیم و کمی که بهم  زدیم شعله را خاموش می کنیم.

نوش جان

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 + 5 =

دکمه بازگشت به بالا