طرز تهیه سوپ ونیزی؛ از فرانسه به ایتالیا

با مجله اینترنتی زنان 20 در یک مطلب تازه از آشپزی همراه باشید :

 

روزنامه خراسان: در این مطلب میخواهیم طرز تهیه سوپ ونیزی را که با مواد بسیار راحتی درست میشود به شما آموزش دهیم.

مواد لازم:

  • 3 عدد گوجه فرنگی درشت
  • یک عدد فلفل دلمه ای سبز متوسط
  • یک عدد پیاز متوسط
  • 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • 50 گرم سربرگ ریحان
  • 4 گرم جوز هندی
  • دانه فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم
سوپ ونیزی

طرز تهیه:

1. در ابتدا پوست گوجه فرنگی را جدا می کنیم و به همراه فلفل سبز و پیاز در مقدار مختصری آب می ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم.

2. پس از گذشت 15 دقیقه حرارت و پختن مواد، قابلمه را از روی شعله برمی داریم

3. پس از اندکی سرد شدن، ترکیب گوجه فرنگی، فلفل سبز و پیاز را در میکسر می ریزیم و خوب هم می‌زنیم

4. میکس مواد را در قابلمه روی حرارت ملایم قرار می دهیم و جوز هندی رنده شده و پودر فلفل سیاه و نمک را اضافه می کنیم

5. 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و ریحان ساطوری شده را به موادمان می‌افزاییم.

6. پس از گذشت 10 دقیقه و پختن از روی شعله برمی داریم.

نکته: دلیل اضافه کردن رب گوجه فرنگی به این سوپ، رنگین شدن سوپ و همچنین غلیظ شدن آن است.

 

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی زنان بیست آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × یک =

دکمه بازگشت به بالا