طرز تهیه سمبوسه هندی

با مجله اینترنتی زنان ۲۰ در یک مطلب تازه از آشپزی همراه باشید :

سمبوسه هندی مشابه سمبوسه ایرانی است با این تفاوت که شما می‌توانید به راحتی خمیر سمبوسه هندی را در مدت زمان کم و تنها با استفاده از آب و آرد و نمک تهیه نمایید.

 

مواد لازم میانی

    • روغن: ۳ قاشق سوپ خوری
    • میخک: ۶ الی ۷ عدد
    • تخم خردل: یک قاشق سوپ خوری
    • زیره (پودر شده): ۲ قاشق چای خوری
    • فلفل سیاه (پودر شده): یک قاشق سوپ خوری
    • تخم گشنیز: یک قاشق سوپ خوری
    • زنجبیل (پودر شده): یک برش کوچک
    • زردچوبه: یک قاشق چای خوری
    • چوب دارچین: یک عدد
    • سیر (ریز خرد شده): ۴ حبه
    • فلفل قرمز (خشک شده): ۳ عدد
    • پیاز (ریز خرد شده): یک عدد
    • هویج (نگینی خرد شده): ۲ عدد
    • سیب زمینی پخته (نگینی خرد شده): ۳ عدد
    • لیمو: یک عدد
    • نخود فرنگی (پخته): یک پیمانه
    • آرد: ۲ قاشق سوپ خوری
    • نمک: به مقدار لازم
    • روغن: به مقدار لازم

 

طرز تهیه سمبوسه هندی

 

مواد لازم خمیر

    • آرد: یک کیلوگرم
    • نمک: ۲ قاشق چای خوری
    • آب: به مقدار لازم

 

طرز تهیه

ابتدا برای تهیه مواد میانی، روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و چاشنی‌ها را در آن تفت دهید تا عطر و بوی آن‌ها بلند شود.

سیر و فلفل قرمز خشک و خرد شده را در روغن تفت دهید.

پیاز، هویج، سیب زمینی، نخود فرنگی، آب لیمو ترش، نمک و آرد را اضافه کرده تفت دهید.

ظرف را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید، چوب دارچین و میخک‌ها را از مواد جدا کنید.

برای تهیه خمیر، مواد را با هم مخلوط کنید و در صورت سفت بودن خمیر کمی آب بیفزایید.

خمیر را ورز داده و سپس گلوله‌هایی به اندازه گردو از آن جدا کنید.

گلوله‌های خمیر را روی سطح کار با وردنه پهن کنید و به شکل قیف در آورید (مثلثی شکل).

طرز تهیه سمبوسه هندی

 

سپس مخلوط مواد میانی را روی هر یک از آن‌ها قرار داده و لبه‌ها را روی هم بگذارید.

سمبوسه‌ها را در روغن داغ سرخ کنید و سپس سرو نمایید.

 

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی زنان بیست آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

دکمه بازگشت به بالا