آشپزی

طرز تهیه دیپ ذرت و هالوپینو

با مجله اینترنتی زنان 20 در یک مطلب تازه از آشپزی همراه باشید :

 

درست کردن دیپ ذرت و هالوپینو, روش پخت دیپ ذرت و هالوپینو

طرز تهیه دیپ ذرت و هالوپینو

مواد لازم برای دیپ ذرت و هالوپینو :

 ژامبون گوشت دودی
 4 ورق

 

 کنسرو ذرت
3 قوطی 

 

 فلفل هالوپینو خرد شده
 2 عدد

 

خامه 
 نصف پیمانه

 

 پنیر پارمسان
1/4 پیمانه 

 

نمک و فلفل
 به میزان لازم

 

 پنیر خامه ای
200 گرم 

 

 پیازخرد شده
2 قاشق غذاخوری 

 

 

طرز تهیه دیپ ذرت و هالوپینو :

تابه را روی حرارت ملایم گرم کنید. ژامبون را اضافه گنید و 6 تا 8 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. آن ها را روی دستمال حوله ای بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود.

ذرت، هالوپینو، خامه و پنیر پارمسان را درون ظرف بریزید، نمک و فلفل اضافه کنید تا مزه دار شود، خوب هم بزنید. روی آن پنیر خامه ای بریزید و مجدد هم بزنید.

در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته و هم بزنید تا پنیر آب شود در قابلمه را بگذارید و 10 دقیقه بپزید و سپس نوش جان کنید.

این دیپ را باید گرم با ژامبون و پیاز سرو کنید.

 

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی زنان بیست آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

امتیاز شما به این مطلب
تبلیغات
دکمه بازگشت به بالا