طرز تهیه دیپ ذرت و هالوپینو

با مجله اینترنتی زنان ۲۰ در یک مطلب تازه از آشپزی همراه باشید :

 

درست کردن دیپ ذرت و هالوپینو, روش پخت دیپ ذرت و هالوپینو

طرز تهیه دیپ ذرت و هالوپینو

مواد لازم برای دیپ ذرت و هالوپینو :

 ژامبون گوشت دودی
 ۴ ورق

 

 کنسرو ذرت
۳ قوطی 

 

 فلفل هالوپینو خرد شده
 ۲ عدد

 

خامه 
 نصف پیمانه

 

 پنیر پارمسان
۱/۴ پیمانه 

 

نمک و فلفل
 به میزان لازم

 

 پنیر خامه ای
۲۰۰ گرم 

 

 پیازخرد شده
۲ قاشق غذاخوری 

 

 

طرز تهیه دیپ ذرت و هالوپینو :

تابه را روی حرارت ملایم گرم کنید. ژامبون را اضافه گنید و ۶ تا ۸ دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. آن ها را روی دستمال حوله ای بگذارید تا روغن اضافه شان گرفته شود.

ذرت، هالوپینو، خامه و پنیر پارمسان را درون ظرف بریزید، نمک و فلفل اضافه کنید تا مزه دار شود، خوب هم بزنید. روی آن پنیر خامه ای بریزید و مجدد هم بزنید.

در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته و هم بزنید تا پنیر آب شود در قابلمه را بگذارید و ۱۰ دقیقه بپزید و سپس نوش جان کنید.

این دیپ را باید گرم با ژامبون و پیاز سرو کنید.

 

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی زنان بیست آرزوی بهترینها را برای شما دارد.

دکمه بازگشت به بالا