خانه / آشپزی / طرز تهیه مرغ طعم دار شده با سس کاری

طرز تهیه مرغ طعم دار شده با سس کاری

با مجله اینترنتی زنان ۲۰ در یک مطلب تازه از آشپزی همراه باشید :

 

 

نحوه طعم دار کردن مرغ,طعم دار کردن مرغ با سس کاری

طرز تهیه مرغ طعم دار شده با سس کاری

مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ ها :

 ران مرغ  ۶ الی ۸ عدد
ماست ۲۰۰ گرم
کاری   ۲ قاشق غذاخوری
زیره (در صورت تمایل)  ۱ قاشق غذاخوری
سیر ۴ حبه
فلفل قرمز ۱ عدد
عسل نصف قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه مرغ طعم دار شده با سس کاری :

در ابتدا مرغ ها را با ماست، سیر، عسل و ادویه ها (فلفل، کاری، زیره و نمک) مزه دار کنید و اجازه بدهید به مدت ۱ ساعت در دمای محیط استراحت کند، سپس سینی فر را چرب کنید و در ظرف بچینید. در انتها در فر گرم شده با دمای ۱۸۰-۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ لی ۴۰ دقیقه بپزید. و ۳ الی ۵ دقیقه آخر گریل فر را روشن کنید تا طلایی شود، حتما امتحان کنید.

نکاتی برای تهیه مرغ طعم دار :

* اگر زیر موادتان را کاغذ روغنی قرار بدهید باعث می شود به ظرفتان نچسبد و خشک نشوند.

* اگر فر نداشتید می توانید آن را کباب کنید سرخ کردن باعث سفت شدن آن می شود.

 

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی زنان بیست آرزوی بهترینها را برای شما دارد.