خانه / دسر ، شیرینی ، مربا / طرز تهیه فاج فندق

طرز تهیه فاج فندق

با مجله اینترنتی زنان ۲۰ در یک مطلب تازه از دسر و شیرینی همراه باشید :

 

نحوه درست کردن فاج فندق,طرز درست کردن فاج فندق

طرز تهیه فاج فندق

مواد لازم برای تهیه فاج فندق :

شکلات تلخ یا شیری  ۴۰۰ گرم 
 شیر عسلی  ۴۰۰ گرم
فندق خام خرد شده   ۱۲۰ گرم
فندق اضافه   ۱/۳ پیمانه

طرز تهیه فاج فندق :

فندق خام را روی سینی فر ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا تست شود، سپس پوست فندق ها را جدا کرده و خرد کنید.

قالب مربع ۱۸ یا ۲۰ سانتی متری را چرب کرده و کف و دیواره آن را با فویل بپوشانید، شکلات خرد شده و شیر عسلی را داخل ظرف مناسبی ریخته و روی شعله ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شکلات ذوب شود و مواد کاملا گرم شود، سپس از شعله برداشته و ۱۲۰ گرم فندق خرد شده را اضافه کرده و داخل قالب آماده ریخته و سطح آن را صاف کرده و ۱/۳ پیمانه فندق اضافه را روی آن ریخته و با دست کمی روی فندق ها را فشار دهید تا بچسبد، پس از کمی خنک شدن به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا ببند و با چاقوی تیزی مکعبی برش بزنید.

 

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای دسر و شیرینی

مجله اینترنتی زنان بیست آرزوی بهترینها را برای شما دارد.