خانه / آشپزی / طرز تهیه سوپ زرشک

طرز تهیه سوپ زرشک

با مجله اینترنتی زنان ۲۰ در یک مطلب تازه از آشپزی همراه باشید :

 

مواد لازم :

  • سینه مرغ: ۳۰۰ گرم
  • جعفری خردشده: ۱۵۰ گرم
  • قارچ خردشده: ۱۰۰ گرم
  • رب گوجه‌فرنگی: دو قاشق سوپخوری
  • آرد گندم: دو قاشق سوپخوری
  • آبلیمو: سه قاشق سوپخوری
  • زرشک: ۲۰۰ گرم
  • پیاز: یک عدد
  • هویج: ۱۰۰ گرم
  • سیب‌زمینی: ۸۰ گرم
  • روغن مایع: نصف پیمانه
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه سوپ زرشک

 

طرز تهیه سوپ زرشک :

۱. پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن سرخ می‌‌کنیم.

۲. مرغ را ریز خرد کرده و داخل پیاز ریخته و تفت می‌‌دهیم.

۳. آرد را هم مقداری با مواد سرخ کرده داخل آن آب مرغ یا گوشت می‌ریزیم.

۴. سپس هویج و سیب‌زمینی را نگینی خرد کرده و داخل آن ریخته و با حرارت ملایم به مدت دو ساعت می‌‌پزیم.

۵. بعد قارچ، نیمی از زرشک، نمک، فلفل و رب گوجه‌فرنگی را داخل سوپ ریخته وقتی سوپ جا افتاد آبلیمو و جعفری را اضافه کرده و با بقیه زرشک تزئین می‌کنیم .

منبع : بیتوته

امیدواریم از این مطلب بهره کافی را برده باشید ، بزودی با شما همراه خواهیم بود در یک مطلب تازه تر از دنیای آشپزی

مجله اینترنتی زنان بیست آرزوی بهترینها را برای شما دارد.